21 persona të vrarë, dhe 45 të tjerë të plagosur nga shpërthimi i fuqishëm pranë parlamentit në Kabul - Arbëria News

21 persona të vrarë, dhe 45 të tjerë të plagosur nga shpërthimi i fuqishëm pranë parlamentit në Kabul

viagra 800px” srcset=”http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18.jpg 800w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-400×225.jpg 400w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-768×432.jpg 768w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-600×338.jpg 600w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-700×394.jpg 700w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-570×321.jpg 570w, http://www.balkanweb.com/site/wp-content/uploads/2017/01/206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18-500×281.jpg 500w” alt=”206b65c5a08c498bbb1e7145a165f1fe_18″ width=”800″ height=”450″ />

Të paktën 21 persona janë vrarë, ndërsa 45 të tjerë janë plagosur si pasojë e një shpërthimi të fuqishëm pranë parlamentit në Kabul. ‘Shumica e viktimave janë civilë, por ka edhe punonjës të parlamentit’- tha një zyrtar për agjencinë e lajmeve AFP.

Ndërkohë një roje i sigurisë në parlamentin e Afganistanit u shpreh se kanë ndodhur më shumë se një shpërthim. “Shpërthimi i parë ndodhi jashtë parlamentit, kur autori hodhi veten në erë, ndërsa pak minuta më vone ndodhi shpërthimi i një makine bombë që ishte parkuar pranë parlamentit”- ka thënë për AFP roja i sigurisë.

Deri në këto momente askush nuk ka marrë përgjegjësinë e sulmit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =