30 fotot e mrekullueshme që nuk patën nevojë për ndërhyrjen e fotoshop-it - Arbëria News

30 fotot e mrekullueshme që nuk patën nevojë për ndërhyrjen e fotoshop-it

          1. Kandilët ndriçojnë oqeanin në Japoni

2. Lulëzim mahnitës në Japoni
3. Zmadhimi me lente i milingonave që pinin nga një pikë shiu.
4. Pellgu rozë
 5. Rrufeja godet një shpërthim
 6. Modele në plazh
  7. Hëna në një satelit
8. Një fshat tregimesh

               

          9. Hardhuca më e lezeçme në natyrë

10. Reja e fjetur
11. Tufa e flamingove
12. Çaj i nxehtë në Arktik
13. Një ajsberg lart dhe poshtë
14. Bora në male
15. Shtigje ylberi
16. Drita në mal
17. Thirrjet e ftohta
18. Petullat e akullta
19. Një sirenë e vërtetë
20. Rrufe
21. Fluturim për në hënë
22. Zbritja e tornados
23. Përpara dhe pas
24. Pamje pasqyrë
25. Mbi re
26. Qiell i kuq për fitoren
27. Një ylber perfekt

                  

         28. Rrufe rraketash

29. Kufiri i bardhë
          30. Sinkronizimi perfekt
 
/ArbëriaNews 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =