Aksidentohet në punë emigranti shqiptar në Itali - Arbëria News

Aksidentohet në punë emigranti shqiptar në Itali

B. Koci 29 vjeç u aksidentua në punë e sipër, ndërsa punonte me pistoletë në shpimin e një tuneli rrugor në afërsi të Savowns.

Rënia e një pjese të tavanit të tunelit e zuri poshtë tw riun duke e plagosur rëndë. Zjarrfikësit dhe personeli mjekësor i ndihmës së shpejtë e nxorwn të plagosur nga poshtë grumbullit të gurëve dhe e dërguan në sptal.

Mjekët shpresojnë, që 29 vjeçari të mos të ketë pasoja të pa riparueshme nga plagët e marra.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − five =