Ambasada amerikane bën një njoftim të rëndësishëm, thjeshtohen procedurat për vizë, - Arbëria News

Ambasada amerikane bën një njoftim të rëndësishëm, thjeshtohen procedurat për vizë,

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar një njoftim për qytetarët shqiptarë që do të paraqiten për vizë turistike.

Përmes një postimi në rrjetin e saj social Facebook ambasada njofton se nuk është e nevojshme të merren me vete dokumente të tepërta kur shkoni për aplikim.

“Mos harroni t’i lini në shtëpi të gjitha dokumentet e tepërta kur vini në intervistën për vizë turistike!

Remember to keep those extra documents at home when you come for your tourist visa interview!” njofton ambasada e SHBA dhe publikon sqarimin me skenat e mëposhtme.

Sipas ambasadës, dy dokumenta janë të nevojshëm: pasaporta dhe formulari DS-160. /noa.al/

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + thirteen =