Arrestohet ish-ministri i Brendshëm i... - Arbëria News

Arrestohet ish-ministri i Brendshëm i…

Dikasteri i policisë dhe Prokuroria Publike në Maqedoni kanë thënë se më vonë do të dalin detaje të tjera lidhur me arrestimin.

Çavkov për momentin ndodhet në Gjykatën Penale para gjykatësit për procedurë paraprake.

Mësohet se policia maqedonase ka arrestuar rreth 15 persona te tjerë, të cilët ishin pjesë e dhunës në Kuvend, më 27 prill.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + nine =