Artist me ide gjeniale - Arbëria News

Artist me ide gjeniale

Rich McCor, pharmacy i njohur ndryshe si Djaloshi-Letër, price realizon disa punime intriguese vetëm me letra dhe gërshërë, dosage punë e cila i ka sjellë edhe 237 mijë fansa.

Ai u jep imazheve që ne mund t’i kemi parë shpesh një konatacion krejtësisht tjetër.

Dhe në fakt siç e pranon edhe vetë britaniku, për punën e tij nevojitet vetëm letër dhe një palë gërshërë, por më kryesorja një imagjinatë gjeniale.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 8 =