Ish kreu i SHISH, Bahri Shaqiri emërohet zv.ministri i Transporteve - Arbëria News

Ish kreu i SHISH, Bahri Shaqiri emërohet zv.ministri i Transporteve

bahri

Këshilli i Ministrave ka emëruar sot Bahri Shaqirin zv/ministër të Transporteve dhe Infrstrukturës. Shaqiri ka qenë më parë kryetari i Shërbimit Informativ të Shtetit.

Po kështu, try Qeveria ka emëruar zv/ministra edhe në dy Ministri të tjera. Konkretisht, Adela Shera Karapici është emëruar zv/ministre e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. Kurse, Roni Telegrafi është emëruar zv/ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave.

Të gjitha emërimet në Ministri janë bërë me propozim të Kryeministrit Edi Rama dhe janë miratuar nga Këshilli i Ministrave.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =