Berisha kundrejt Bashës, rezultatet sipas qarqeve që fundosi kreun e PD-së - Arbëria News

Berisha kundrejt Bashës, rezultatet sipas qarqeve që fundosi kreun e PD-së

Sipas rezultateve paraprake të KQZ-­së, tadalafil kandidatët për kryebashkiakë të koalicionit Aleanca për Punësim Progres e Dinjitet (i udhëhequr nga Basha) morën rreth 670 mijë vota në 21 qershor.

Dy vjet më parë, koalicioni i regjistruar në KQZ me emrin Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim (i udhëhequr nga Berisha) mori rreth 680 mijë vota.

Pra, kandidatët për kryebashkiakë të përzgjedhur nga Basha, së bashku, morën rreth 10 mijë vota më pak se sa mori Berisha në 2013-t­ën, ka shkruar Zaloshnja.

Në disa qarqe diferenca ishte plus e në disa qarqe minus, si më poshtë vijon:

Qarku Tiranë Berisha 184 mijë vs. Basha 164 mijë

Qarku Durrës Berisha 70 mijë vs. Basha 64 mijë

Qarku Elbasan Berisha 68 mijë vs. Basha 60

Qarku Fier Berisha 66 mijë vs. Basha 80 mijë

Qarku Korçë………Berisha 56 mijë vs. Basha 60 mijë

Qarku Shkodër Berisha 55 mijë vs. Basha 64 mijë

Qarku Lezhë Berisha 40 mijë vs. Basha 30 mijë

Qarku Vlorë Berisha 38 mijë vs. Basha 35 mijë

Qarku Dibër Berisha 35 mijë vs. Basha 35 mijë

Qarku Kukës Berisha 28 mijë vs. Basha 24 mijë

Qarku Berat Berisha 23 mijë vs. Basha 33 mijë

Qarku Gjirokastër Berisha 18 mijë vs. Basha 23 mijë

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 6 =