Bjordi i Big Brother rrëfen eksperiencën me një prostitutë, ja sa ka paguar - Arbëria News

Bjordi i Big Brother rrëfen eksperiencën me një prostitutë, ja sa ka paguar

Bjordi Mezini ka qenë i ftuar në emisionin “Gossip Tv” ka rrëfyer ndër të tjera edhe për eksperiencën e tij me një prostitutë.

“Kam qenë i ri edhe unë. Kur kam qenë një herë në Evropë, ed dhe çmimet ishin nga 30 deri në 50 euro. S’ishte fare shumë.”- ka thënë ai.

I pyetur më pas nga gazetari se sa kohë ka qëndruar më të, thumb Bjordi ka thënë se aty mund të rrishë sa të të mbajë trupi, por pa specifikuar se sa i ka zgjatur atij kjo eksperiencë evropiane.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =