BMW M6 me 740 kuaj fuqi

237417

BMW M6 Gran Coupe është një makinë që zotëron motorin 4.4 litërsh V8, modeli është në gjendje që të prodhojë 740 kuajfuqi, nga një motor 4.4 litërsh V8 M6.

Gjatë modifikimit modelit M6 i është shtuar 180 kuaj fuqi (132 kë) i cili ne total arrin të prodhoj 740 kuaj fuqi. M6 Gran Coupeështë bërë jashtëzakonisht i shpejtë ku nga 0-200 km/h sprint arrin për më pak se 10.5 sekonda, kurse shpejtësinë maksimale e arrin në 325 km/h (203 mph).

Gjithashtu kompania ofron edhe sisteme të ndryshme dhe më të përballueshme për adhuruesit e shpejtësisë, të gjithë ata që dëshirojnë më pak pushtet në makinën e tyre ata mund të zgjedhin një sistem i cili prodhon 650 kuaj fuqi dhe një tjetër prej 700 kuaj fuqi.

Ndërsa në lidhje me çmimin që mund të ketë ky model nuk ka asnjë informacion.237416

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − three =