''Botërori me 40 përfaqësuese'', premtimi ''bum'' i Gianni Infantinos - Arbëria News

”Botërori me 40 përfaqësuese”, premtimi ”bum” i Gianni Infantinos

president

Gianni Infantino është shprehur tejet i lumtur pas zgjedhjes si President i FIFA’së.

Pas zgjedhjes President, ampoule Infantino është zotuar se do t’i mbajë premtimet e dhëna, ailment ku kryesori ishte “Botërori me 40 përfaqësuese”, që është është një lajm pozitiv për Kosovën dhe Shqipërinë.

Infantino fitoi në raundin e dytë me 115 vota.

Nuk di së të përshkruaj ndjenjat e mia tani. Ju kam treguar se kam pasur udhëtim të pazakontë, kam takuar njerëz fantastikë, që jetojnë me futbollin dhe shumë tjerë që duan që FIFA të respektohet. Të gjithë në botë duhet të na aplaudojnë për atë që e bëjmë. Të gjithë duhet të jenë krenar. Dua të punoj me ju për të nisur një epokë të re në të cilën mund të vendosim futbollin në qendër”, ka deklaruar me të fituar Infantino.

“Duhet të implementojmë reformat, por edhe duhet të kemi respekt, respektin që e gjithë bota ja ka borxh futbollit dhe të sigurohemi që, më në fund, të fokusohemi në botën e mrekullueshme që është futbolli”, vazhdoi ai.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =