Çudia, e reja hap 200 profile false në Facebook - Arbëria News

Çudia, e reja hap 200 profile false në Facebook

facebook-620x330

Policia ka ngritur një padi penale kundër 34-vjeçares me inicialet J. D. nga Podgorica, information pills sepse dyshohet se ajo ka krijua në Facebook më shumë se 200 profile false, information pills me emrin dhe fotot e një femre tjetër me inicialet M. L.

Kështu thuhet në një deklaratë të Policisë të Malit të Zi. 34-vjeçarja dyshohet se me “emrin e të dëmtuarës M. L., abortion ” kishte shkruar komente me ofendime të ndryshme nëpër rrjetet sociale.

“Kundër 34-vjeçares J. D. është ngritur padi penale pasi dyshohet se ka kryer vepër penale “mbledhje të paautorizuar dhe përhapje të të dhënave personale”, shkruan AA, duke cituar deklaratën e policisë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 11 =