Dënohet me burg aktori i njohur italian - Arbëria News

Dënohet me burg aktori i njohur italian

Një vit e gjashtë muaj burg ka dhënë gjykata italiane për aktorin Raoul Bova, i cili akuzohet për deklarim të rremë të pasurisë dhe evazion fiskal. Prokuroria kishte kërkuar vetëm një vit burg për aktorin, por me sa duket, më shumë ka dhënë gjykata. Sipas hetuesve, aktori nga viti 2005 deri në 2011 kishte paguar një norme të ulët të TVSH-së për pasojë evazioni kishte shkruar në 700 mijë euro.

Procesi duket se përfshin motrën dhe ish gruan e aktorit Chiara Giordano. Sipas pretendimeve Bova ka transferuar disa aksione të shoqërisë që menaxhon imazhin e tij, Sammarco Srl

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 5 =