Dikur shofere për nxënësit e shkollave, sot pornostare (FOTO) - Arbëria News

Dikur shofere për nxënësit e shkollave, sot pornostare (FOTO)

Puna e përditshme e saj ishte transporti i fëmijëve për në shkollë dhe kthimi për në shtëpi.

Por, kjo punë duket se nuk i ka siguruar të ardhura të mjaftueshme për të kënaqur të gjitha dëshirat e saj, apo për të realizuar ndonjë ëndërr të mbetur në sirtar.

Alexa Tomas, një 32-vjeçare nga Valencia e Spanjës, vendosi që t’i bashkohej botës së filmave me “pullë të kuqe”.

Edhe pse shumë vonë, për shkak të moshës së madhe, ngjitja e shkallëve nga ana e saj ka qenë e pandalshme. /topchannel/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 2 =