Disa arsye pse nuk duhet të flini me celular pranë? - Arbëria News

Disa arsye pse nuk duhet të flini me celular pranë?

Tashmë njerëzit e kohëve moderne nuk jetojnë dot pa rrjete sociale e pa telefon. Por të mbash telefonin pranë teksa fle mund të sjellë dëme në shëndetin tuaj.

Rrezet elektromagnetike qe kanë celularët dëmtojnë seriozisht trurin tuaj, ambulance sidomos kur ekspozoheni për kohë të gjatë ndaj tyre. Një problem tjetër që sjell përdorimi i celularit është pagjumësia.

Shumë studime të ndryshme tregojnë se përdorimi i celularit para gjumit shkakton pagjumësinë. Drita e kaltër nga ekranet e celularëve e pengon lirimin e metatoninës dhe kjo ndikon në problemet me gjumë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =