Dita e Miqësisë së Gazetarëve kremtohet në Durrës - Arbëria News

Dita e Miqësisë së Gazetarëve kremtohet në Durrës

 

Dita e miqësisë së gazetarëve kremtohet në Durrës në hotel Palace pranë plazhit të qytetit bregdetar. Është duke u mbajtur edicioni i dyte i “Ditës së Miqësisë së Gazetarëve”, information pills një event ky i organizur nga Union i Gazetarwve shqipëtar, kompania “Kurum Albania” dhe autoriteti portual. Në qendër të tryezes rrajonale është tema e informalitetit në gazetari si dhe kriza sociale në median shqiptare. Pas hapjes së eventit u shfaq një film dokumentar përkujtues për edicionin e parë të “Ditës së Miqësisë së Gazetarëve” të mbajtur në po këtë ditë të vitit të shkuar në qytetin e Elbasanit.

cipa2

Sikurse thanë burrimet e UGSh-së, ky event do të jetë i përçdovitshëm. Pas dokumetarit përkujtues u shfaq një tjeter dokumentar që bënte fjalë për lashtësinë e qytetit të Durrësit. Organizatorët thanë se në vijim të aktivitetit është planifikuar një vizitë në muzeun arkeologjik të Durrësit një vizitë në Autoritetin Portual të qytetit për tu njohur me portin e ri të continierëve etj. Program do te mbyllet rreth ores 18:00.

cipa6

Arbëria News

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 19 =