Djali i Fatos Nanos çohet për procedim penal

Policia e Tiranës i ka dërguar dje Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë materialet për djalin e ish kryeministrit Fatos Nano pasi në lokalin e tij janë gjetur dy punonjës të padeklaruar në organin tatimor dhe shërbenin pa kupon tatimor.

Djali i Fatos Nanos është administrator i subjektit Lolli Pop” .

Njoftimi i policisë

Më datë 13.12.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin Sokol  Nano, i datëlindjes 27.03.1978, banues në Tiranë, me arsim të lartë, administrator i subjektit “Lolli Pop“, sepse në lokal ju gjetën dy punonjës të padeklaruar në organin tatimor dhe shërbenin pa kupon tatimor. Nenet 180 e 170/a të K.P. N

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 13 =