Dolën për gjueti, qeni qëllon për vdekje të zotin me pushkë! - Arbëria News

Dolën për gjueti, qeni qëllon për vdekje të zotin me pushkë!

Një qen ka qëlluar për vdekje të zotin e tij me një pushkë në një aksident të çuditshëm në Rusi.

Sergej Terekhov, 53 vjeç, i kishte lënë dy qentë e tij i kishte lënë dy qentë e tij në makinë përpara një se të dilte për gjueti në rajonin Saratov të Rusisë.

Njëra nga kafshët iu hodh papritmas atij dhe e bëri të shkelë këmbëzën e pushkës së tij TOZ-34 të gjuetisë.

53-vjecari u ra menjëherë në tokë dhe miqtë e nisën me nxitim atë në spital.

Mjekët nuk ishin në gjendje ta shpëtonin atë, sipas raporteve.

Ai vdiq më pak se një orë pasi u qëllua nga qeni.

Aksidenti ndodhi në një vend të njohur për gjueti rreth tre kilometra larg fshatit Dyakovka. /lajmifundit.al/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − four =