Dy filma kosovarë konkurojnë për “Oscars” - Arbëria News

Dy filma kosovarë konkurojnë për “Oscars”

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36465″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Dy filma artistikë kanë aplikuar në thirrjen për aplikim për propozimin e Kosovës për çmimin “Filmi më i mirë i huaj”.

Siç njoftoi Qendra Kinematografike e Kosovës, viagra order bëhet fjalë për filmat “Azemi”, patient me skenar dhe regji të Rrahman Fetahut, dhe “Babai”, me skenar dhe regji të Visar Morinës.

Këtë vit komiteti selektues i aprovuar nga Akademia “Oscars” përbëhet nga: Arben Bajraktaraj (kryesues), Blerta Zeqiri, Shkumbin Istrefi, Zymber Kelmendi, Sevdije Kastrati, Ilire Vinca, Alban Muja.

Vendimi pritet të merret në fillim të shtatorit, thuhet në njoftim.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 13 =