Ekskluzive/ Masakra e pyllit të Sodës në Vlorë, pse hesht shteti?! (Foto) - Arbëria News

Ekskluzive/ Masakra e pyllit të Sodës në Vlorë, pse hesht shteti?! (Foto)

Qindra qytetar vlonjat kanë denoncuar publikisht ndërmarjen Pyjore të këtij qyteti për masakrën që po i bëhet të njohurit kombëtarisht si ” Pylli i Sodës”.

Sipas tyre mësohet se punishtja e paletave është vetëm 15 metra largë zyrave të Pyjores dhe nuk është  marrë as edhe një  masë deri më tani nga  ky  institucion për të mos e lejuar dëmtimin katastrofik që po i bë het Pyllit.

Po ashtu këta qytetarë i janë drejtuar  kryetarit të bashkisë së Vlorës, information pills kryeministri por edhe policisë. Me anë të këtij denoncim public qytetarët janë shprehur mjaftë të shetësuar dhe kanë kërkuar  marrjen e masave  urgjente, pasi sipas tyre disa njerëz që kanë lidhje me pushtetit lokal po shkatërrojn Vlorën .

Ndërkohë, sipas burimeve konfidenciale nga Vlora për “Arbëria News”  bëhet me dije se organet kompetente  nuk kanë  marrë ende asnjë masë parandaluese.

Arbëria News

10363590_1565483700410434_7590044829050225603_n 10399416_1565483750410429_7210605920048754583_n 10626566_1565483850410419_6630640089014177720_n 12794401_1565483670410437_1082511090802403262_n

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 8 =