"Endrra ime 2016", Rama: Mirëpresim çdo ide inovative! - Arbëria News

“Endrra ime 2016”, Rama: Mirëpresim çdo ide inovative!

largea_663e4295-163e-43aa-a959-ce7c96e163ef1450891713

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Facebook ka ftuar cilindo që ka një ide innovative dhe ëndërron të hapë një biznes të suksesshëm në fushën e turizmit, story bujqësisë apo inovacionit dhe teknologjisë të aplikojë Ëndrra Ime 2016, për të trasformuar këtë ëndërr nga një ide në një sipërmarrje të mirëfilltë.

“Këtë herë, idetë më të mira do të përfitojnë përveç grantit deri në 500 mijë lekë, edhe ambientet e punës si dhe asistencë të kualifikuar për zhvillimin e biznesit”, shkruan Rama në rrjetin social.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =