Femrat kanë stil interesant kur të rrahin, ose me të qeshur ose me të qarë - Arbëria News

Femrat kanë stil interesant kur të rrahin, ose me të qeshur ose me të qarë

Nga Amarildo Pregapuca

Me që nuk flas dot për Veting-un, pasi Veting për mua s’mund të ketë, derisa Presidenti nuk është i zgjedhur nga populli dhe aq më pak kur çdo rrotë ari që e kanë degdisur nga vendi i tij, në një vend të “largët” dhe të “varfër” si Shqipëria (dhe prap është i kënaqur) na flet se “ç’duhet të bejmë” dhe “ç’na duhet”..duke bërë vetë, terësisht të kundërtën e asaj që duhet..(dhe ne prap të kënaqur) do të vazhdoj..Pra tek dhuna ndaj femrës.

Po bëja një si reflektim (pa Veting) dhe me doli se unë i kam gjuajtur sime shoqe një herë..shumë shumë kohë më parë..
Ajo, ca herë “me shaka” dhe ca herë si “me nerva”, e ka lëshuar dorën nja 20-herë a më shumë..

Kjo nuk tregon frikë, siç mund ta mendoni ju..por tregon se ajo mer vesh me të parën..dhe tjetra, se femrat kanë një stil interesant të të gjuajturit, që ose e shoqërojnë me të qeshur ose me të qarë..dhe vet veprimi, kalon në plan të dytë, pasi duhet të japësh llogari për të parin..pra pse e bëre të qeshi, ose te qaj..dhe jo për gjërat e vogla si “e gjuajtura”…kurse në meshkujt, kemi probleme me stilin..ose interpretimin domethenë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − four =