FMN: Ekonomia shqiptare në rritje me 3.4% - Arbëria News

FMN: Ekonomia shqiptare në rritje me 3.4%

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot një raport vlerësimi lidhur me cmimet dhe PBB-të e vendeve të rajonit. Në tabelë vihet re ndjeshësh rritja e cmimeve dhe GDB-së me 3.4% në vendin e tretë pas Malit të Zi dhe Kosovës.

Për vitin 2017 rritja ekonomike pritet të shkojë në 3.7%, web shifër kjo që përbën edhe rritjen më të lartë për vendet e rajonit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =