[loggedin][/loggedin][loggedout][/loggedout]

Promo

FREELANCE është rubrika më e re në “Arbëria News”.
Me anë të  rubrikës  FREELANCE ne synojmë  të inkurajojmë zërat e rinj dhe të lirë të gazetarisë. Nëp��rmjet kësaj platforme, çdo gazetari apo analisti  të ri ose me pervojë i ofrohet mundësia për të krijuar profilin e tij personal dhe të promovojë artikujt, lajmet, dhe opinonet e tij.
Mos hezitoni të dërgoni shkrimet tuaja pranë nesh. Tre shkrimet më të vlerësuara të muajit do të shpërblehen me çmime.
Bashkohu në  familjen FREELANCE.
Ju mirëpresim !

Freelancers