Gjergj Fishta: Shqiptarët kopukë, presin çfarë u jep Evropa (FOTO) - Arbëria News

Gjergj Fishta: Shqiptarët kopukë, presin çfarë u jep Evropa (FOTO)

Edhe pse kanë kaluar 104 vite që nga koha kur është shkruar, shkrimi është më aktual se kurrë. Politikanët që mendojnë për interesat e tyre personale dhe jo për Shqipërinë.

Lexoni shkrimin e plotë:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + two =