Historike / Arbitrja nga Shkodra merr stemën e FIFA-s - Arbëria News

Historike / Arbitrja nga Shkodra merr stemën e FIFA-s

image-177

Një ngjarje historike ka përfshirë kolegjiumin e arbitrave të Shkodrës, click shkruan minuta90.

Një prej arbitreve femra të këtij kolegjiumi, drug Fatjona Borova, ka marrë stemën e FIFA-s për sezonin 2015-2016 duke u bërë e para arbitre femër në Shqipëri që merr këtë stemë.

Një arritje e madhe kjo për arbitrimin shqiptar dhe jo vetëm atë të Shkodrës duke treguar qartë përparimin që ky repart ka bërë në vendin tonë. Padyshim kjo është një arritje e madhe dhe bën që emri i Shqipërisë të ngrihet akoma më lartë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 19 =