Intervistë me gazetarin dhe prezantuesin e MSNBC, Richard Lui. - Arbëria News

Intervistë me gazetarin dhe prezantuesin e MSNBC, Richard Lui.

Lui, një ish prezantues i CNN International jep disa këshilla të vlefshme dhe për gazetarët shqiptarë.

“Faktet janë shumë të shtrenjta, në kohë dhe në përpjekje…ashtu është dhe gazetari”

Video: Joel Çela

Merxhan Daçi

Editor: Emanuel Smaka

/Albania Quality Journalism

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + eight =