iPhone 5se telefoni më i mirë i Apple - Arbëria News

iPhone 5se telefoni më i mirë i Apple

Telefoni më i ri nga Apple, iPhone 5se pritet të jetë një telefon që do t’i ofrojë veçoritë më të mira të iPhone 6 dhe 6s në një paketë më kompakte. Sipas KGI Securities, mësohet se pajisja do të ketë ekran 4 inçdhe do të kushtojë jo më shumë se 400 dollarë. Pjesë tjetër e karakteristikave janë dhe një çip A9, hapësirë prej 64GB, kamerë 12MGP, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2 dhe një bateri 1,642 mAh. KGI thotë se celulari nuk do të ketë 3D Touch, një veçori që gjendet në iPhone 6s. Applepritet që t’i shesë 12 milionë celularë të tillë. Arsyeja pse celulari i ri i Apple do të jetë i mirë është se do t’i ketë veçoritë e një iPhone 6s, por do të kushtojë shumë më lirë se ai.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + eighteen =