Ish-prezantuesit e Top Gear, së shpejti me programin e ri në Amazon - Arbëria News

Ish-prezantuesit e Top Gear, së shpejti me programin e ri në Amazon

jeremy-clarkson-richard-hammond-james-may-564953

Ish-prezantuesit e Top Gear, prostate Jeremy Clarkson, information pills Richard Hammond dhe James May kanë firmosur një marrëveshje për prezantimin e një programi të ri në shërbimin online të Amazon.

Treshja do të prezantojë fillimisht tre seritë e një programi të ri monitorimi për Amazon Prime, viagra 60mg me sezonin e parë që do të mund të shihet në mbarë botën në vitin 2016.

Angazhimi i ri i tre prezantuesve vjen pak muaj pas largimit të tyre nga BBC, më herët gjatë vitit. Clarkson nuk iu rinovua kontrata për shkak të një incidenti fizik që pati me producentin dhe kolegët e tij e ndoqën duke braktisur programin e famshëm mbi automobilizmin.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =