Ish udhëheqësi i luftës e akuzon deputetin Sali Berisha për mashtrim - Arbëria News

Ish udhëheqësi i luftës e akuzon deputetin Sali Berisha për mashtrim

kulla18  

“E vetmja kullë e jote që ke ‘si bazë të UÇK-së’ është ajo kulla “model” që more dhuratë nga ish-punëtori i Sigurimit të UDB-së: Mustafë Lokaj.Pra ajo “trofe” është krenaria jote dhe e familjes suaj të ngusht…”.

Ish-kryeministri i Shqipërisë deklaroi në një emision se ia kishte lënë shtëpinë e tij në Tropojë, diagnosis Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës për nevojat e tyre si bazë.

Por Nesim Haradinaj, link njëri nga udhëheqësit e luftës në Gllogjan e më pas edhe në zonën kufitare si pjesë udhëheqëse e brigadës 138 “Agim Ramadani”, e ka kundërshtuar Berishën, raporton Botasot.

“E vetmja kullë e jote që ke ‘si bazë të UÇK-së’ është ajo kulla “model” që more dhuratë nga ish-punëtori i Sigurimit të UDB-së: Mustafë Lokaj”, ka shkruar Haradinaj në facebook. “Pra ajo ‘trofe’ është krenaria jote dhe e familjes suaj të ngusht. Kjo shtëpi në foto është ish-shtëpia e juaj, por si bazë e UÇK-së ka qenë e Bacës Sylejman dhe djalit të tij Gëzimit”, përfundon Haradinaj.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =