Ishte shpallur i humbur, policia gjen 32-vjeçarin duke... - Arbëria News

Ishte shpallur i humbur, policia gjen 32-vjeçarin duke…

Drejtoria e Kufirit dhe Migracionit në Gjirokastër ka ndaluar në Kakavijë një 32-vjeçar nga Lushnja pasi ai ishte shpallur i humbur nga familja.

F.H është ndaluar një ditë më parë, teksa po tentonte të kalonte kufirin, por kallëzimi një javë më parë nga i baba i tij e ka ndalur rrugëtimin.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =