Ja sa ndikojnë ngjyrat në humorin e njerëzve - Arbëria News

Ja sa ndikojnë ngjyrat në humorin e njerëzve

palmitas4

Disa artistë gjerman kanë ideuar një projekt të ngjyrosjes së Las Palmitasit, this një lagje e qytetit Pachuka të Meksikës.

Për realizimin e këtij projekti, ata kanë shpenzuar 20.000 litra ngjyrë, ndërsa kanë ngjyrosur 1.500 m2 të mureve të shtëpive të mbi 400 familjeve.

Grupi i quajtur “Germen Nuevo” me anë të këtij projekti synojnë t’i sjellin ngjyra dhe gëzim kësaj lagjeje që konsiderohej një prej zonave më depresive në vend dhe të dëshmonte, se arti, ka ndikim pozitiv brenda shoqërisë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =