Ja si masakrohen lepujt për të prodhuar peliçet tuaja Video - Arbëria News

Ja si masakrohen lepujt për të prodhuar peliçet tuaja \Video\

 

Lepujt janë kafshë shtazë të buta të cilat simbolizojnë paqe dhe prosperitet. Për fat të keq, thumb ka një kërkesë  nga popullsia për lesh lepuri dhe mish lepuri . Si rezultat, lepujt janë vrarë lidhur me kokëposht dhe torturuar në forma të ndryshme.

 

 

2462ee96d34a25274ce0e4ac27af8bf3 563413442_64321301_AW1174-1 schlachtung12

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 8 =