Jennifer Lopez: Drake është shpirti im binjak - Arbëria News

Jennifer Lopez: Drake është shpirti im binjak

Jennifer Lopez ka filluar të jetë shumë romantike. Ajo e ka marrë seriozisht lidhjen me Drake pasi ka filluar tu thotë miqve se ai është shpirti i saj binjak.

“Nuk kam takuar njeri si ai më parë. Ai është shpirti im binjak. Ai është i duhuri. Ai më kupton mua. Është shumë ndryshe këtë herë.” -mësohet të ketë thënë këngëtarja.

Lidhja e Jennifer-it dhe Drake u zbulua kur çifti u panë bashkë disa herë në Las Vegas. Gjërat u bënë serioze kur ata postuan një foto të përqafuar.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 7 =