Jozefina Simoni, e pakënaqur me vendimin e jurisë si edhe me veten - Arbëria News

Jozefina Simoni, e pakënaqur me vendimin e jurisë si edhe me veten

 

Jo më larg se një ditë më parë, clinic u zhvillua nata finale e edicionit i 54 i RTSH, this ku fituese ishte këngëtarja Eneda Tarifa me këngën “Përrallë”, me tekst dhe kompozim të Olsa Toqit. Si gjithmonë mbas çdo kompeticioni, shtrohet pyetja se a e meritonte çmimin fituesi? A ishte gjithçka në rregull përsa i përket realizimit apo kishte vend për përmirësime? Mbi të gjitha a kishte pastërti në votim? Në një prononcimë për Arbëria News, disa prej artistëve pjesmarrës në këtë festival kanë shprehur opinionet e tyre, përsa i përket pyetjeve që Arbëria News ju paraqiti. Një prej tyre është edhe Jozefina Simoni, e cila u shpreh se ishte shumë e pakënaqur me vendimin e jurisë si edhe me veten, duke thënë se sipas saj nuk kishte një këngë që e meritonte fitoren përfshirë dhe këngën e saj. Pjesa tjetër e artistëve, heshtën duke mos kthyer  asnjë përgjigje.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 2 =