Kapshticë, sekuestrohet heroinë në autobusin që shkonte drejt Greqisë - Arbëria News

Kapshticë, sekuestrohet heroinë në autobusin që shkonte drejt Greqisë

Rreth dy kilogramë heroinë janë gjetur të fshehura në një autobus me shqiptarë nga policia greke ditën e sotme. Autobusi i kishte shpëtuar kontrollit të Policisë Kufitare në Kapshticë, por nuk mundi të kalonte në doganën greke.

Policia Kufitare shqiptare pati informacion se në këtë autobus po trafikohej heroinë. Pavarësisht kontrollit fizik të kryer në automjet, si dhe skanerit, Policia Kufitare e Kapshticës nuk arriti ta zbulojë atë.

U desh kontrolli i detajuar me skanerin e specializuar të palës greke, i zbuloi lëndën narkotike të fshrhur në autobus.

Pas kësaj, u shoqërua nga policia shoferi i autobusit, ndërkohë që vijojnë hetimet për ngjarjen. lapsi.al

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 2 =