Këmbimi valutor, fuqizohet monedha kombëtare - Arbëria News

Këmbimi valutor, fuqizohet monedha kombëtare

Leku ka forcuar pozitat ndaj euros dhe dollarit në tregun e këmbimit valuator, duke rikuperuar pozicionin pas humbjeve që pësoi në fillim të këtij muaji.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet me 133.88 lekë  dhe dollari me 109.57 lekë.

Modeli aktual I kursit të këmbimit është në përputhje me prithshmërite
Bankës së Shqipërise dhe luhatjet janë brenda parashikimeve.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − eight =