Keni llojin më të rrallë të personalitetit, ja shenjat që e tregojnë - Arbëria News

Keni llojin më të rrallë të personalitetit, ja shenjat që e tregojnë

I njohur gjithashtu si “Avokati”, një personalitet i INFJ (introversiteti, Intuita, Të ndjerit, Gjykimi) është një tip shumë specifik i introvertit që përbën rreth një përqind të popullsisë së përgjithshme.

Ata zakonisht janë individë shumë të organizuar, kompleks dhe krijues, kjo mund të shpjegojnë se pse kaq shumë të famshëm të talentuar thuhet të jenë INFJ, si Nicole Kidman, Lady Gaga dhe Daniel Day Lewis.

Sipas shkallës së indikatorit Myers-Briggs, këto janë tiparet e karakterit që tregojnë se mund të jeni një tip INFJ:

Kërkoni harmoni dhe bashkëpunim

Gëzoni stimulimin intelektual

Gjithmonë vini me ide në shkallë të gjerë

Preferoni të jeni vetëm

Përshkruani gjërat në një mënyrë poetike

Shmangni të qenit qendra

Vlerësoni faljen

Gjithmonë kryeni punët brenda afateve të vendosura

Urren konfrontimin

Preferoni udhëzimet hap pas hapi

Planifikoni çdo gjë më pare

Ndjeni kënqaësi kur i bëni njerëzit të ndihen mire

Gëzoni idetë për hir të tyre

Gjithmonë vështroni pamjen më të madhe

Mendoni më tepër seç duhet për çdo gjë

Mbani gjërat tuaja private

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =