Kryetari i avokatëve shqiptarë ,Virgjil Karaj: "Dekriminalizimi të bëhet sa më shpejt !" - Arbëria News

Kryetari i avokatëve shqiptarë ,Virgjil Karaj: “Dekriminalizimi të bëhet sa më shpejt !”

gjykata4

Dy çështjet më delikate të gjashtë mujorit të fundit, ambulance në politikën shqiptare, cost kanë qenë dekriminalizimi i Parlamentit dhe Reforma në Drejtësi, medications të cilat ende nuk po marrin zgjidhje .

Rreth këtyre dy “ngërçeve”, për të cilat vetë zyrtarët e lartë shqiptarë ngurrojnë të  flasin (kur i pyet, ose nuk përgjigjen ose ndryshojnë temë dhe  flasin për  diçka  tjetër), kreu i Avokatëve Virgjil Karaj, nuk ngurroi të prononcohet. I pyetur nga “Arberia News”, rreth njohurive që ka për draftin e dekriminalizimit të zyrtarëve të lartë të shtetit dhe vlerësimin e tij, Z. Karaj, pohoi se është njohur me draftin dhe shoqata që drejton ka kërkuar që  reforma e dekriminalizimit të bëhet sa më shpejt, ashtu siç është premtuar.

Lidhur me dhënien e një shpjegimi rreth diskutimit e dy drafteve të sipërpërmendura me juristët brenda shoqatave të ndryshme në Tiranë, apo në rrethe, Z. Karaj preferoi të  heshtë, ndërsa pyetjes: “Si  diskutohet për çështjet e Reformës në Drejtësi  dhe a ka reagime brenda shoqatave, i përgjigjet duke thenë: “Kësaj pyetje nuk i përgjigjem unë”. “Mirë  është ti përgjigjen ata që po merren më këtë reformë”.

Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =