Lady Gaga pa të brendshme në Milano - Arbëria News

Lady Gaga pa të brendshme në Milano

Ashtu si në çdo dalje të saj publike, edhe këtë herë Lady Gaga ka qenë e jashtëzakonshme dhe mjaft ekstravagante.

Këngëtarja është fotografuar në Milano me një fustan të gjatë ngjyrë të kuqe, i cili i nxirrte në pah format perfekte fizike.

Ajo çfarë ra në sy është fakti se poshtë fustanit Lady Gaga nuk kishte veshur të brëndshme.

Sigurisht që në veshjen e saj nuk mund të mungonin aksesorët, si rripi rreth belit apo edhe make up-i perfekt. /topchannel/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =