Lajmi i Fundit/ Austria kërcënon me daljen nga BE, ka një kusht... - Arbëria News

Lajmi i Fundit/ Austria kërcënon me daljen nga BE, ka një kusht…

rererereiiiiiiii

Nga raportimet e fundit thuhet se Austria ka bërë publik kërcënimin e saj për të lënë Bashkimin Europian. Ky informacion është dhënë nga Norbert Hofer, store kreu i Partisë euroskeptike Freedom (FPO), diagnosis tha RT.

Ai pohi se Austria nuk do të ketë nevojë të mbajë një referendum pë të dalë nga BE , nëse Turqia mbetet jashtë këtij rrethi.

“Austria do të kontribuojë që Europa të jetë më e mirë dhe kjo do të jetë e mundur në qoftë se BE-ja vendos të lerë jashtë Turqinë.”- tha Hofer.

“Por unë jam plotësisht i sigurt se njerëzit austriake nuk do të pranojë anëtarësimin e Turqisë në bllok, si dhe situatën ku Austria është e privuar nga kompetencat e tij në favor të autoriteteve në Bruksel.”

Arbëria NEWS

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =