Levizjet ne PS / Këta janë sekretarët që rrëzohen nga “froni” - Arbëria News

Levizjet ne PS / Këta janë sekretarët që rrëzohen nga “froni”

Partia Socialiste e Shqipërisë, do të mbledhë ditën e nesërme në Xibrrakë, Asamblenë Kombëtaretë partisë, ku do të diskutohet axhenda politike e vitit dhe ndryshimet në strukturat drejtuese.

Pritet të largohen Sekretari për Organizimin Administrativ, Bashkim Fino; Sekretar për Organizimin Digjital, Alfred Peza; Sekretari për Organizimin e Burimeve Njerëzore dhe Marrëdhëniet e Koalicionit, Musa ulqini; Sekretari për Emigracionin, Stefan Çipa; Sekretarja për Rininë, Elisa Spiropali; Sekretarja për Koordinimin Elektoral, Blerina Gjylameti; Koordinatori Kombëtar për Programin, Ilir Beqaj; Sekretari i Përgjithshëm, Taulant Balla.

Lëvizjet në strukturat e larta drejtuese vijnë pas gati 6 muaj nga zgjedhjet e 25 qershorit, ku socialistët të vetëm mundën të siguronin shumicën qeverisëse me 74 mandate në Kuvend. Pamfleti.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + twenty =