Lind 69 fëmijë, gruaja mban rekordin botëror të lindjeve - Arbëria News

Lind 69 fëmijë, gruaja mban rekordin botëror të lindjeve

Vassilyev dhe gruaja e tij e parë mbajnë rekordin e fëmijëve në botë.

Zonja Vassilyev ka lindur në total69 fëmijë, 16 çifte binjakësh, shtatë grupe trenjakësh dhe katër grupe katërnjakësh.

Gjithsej, ka pasur 27 lindje.

67 prej 69 fëmijëve të lindur e kanë mbijetuar foshnjërinë.

Vassilyev gjithashtu kishte gjashtë grupe binjakësh dhe dy grupe trenjakësh me gruan e dytë. Në total 18 fëmijë në 8 lindje.

Në total, zotëri Vassyliev ka pasur 87 fëmijë dhe kjo familje ka jetuar në Shuya, Rusi. /lajmifundit.al/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =