Lumë droge, serish në Greqi kapet kanabis në kufirin e gjelbër - Arbëria News

Lumë droge, serish në Greqi kapet kanabis në kufirin e gjelbër

Sipas njftimeve me të fundit Policia e Greqisë ka sekuestruar një sasi prej 40.4 kg kanabis afër kufirit me Shqipërinë.

Kjo nuk është hera e parë.

Pothuajse përditë policia e vendit fqinj ndalon udhëtarë me çanta të mbushura më drogë që kalojnë kufirn në këmbë në drejtim të Greqisë.

Pas aksiont të funidt u zbulua se lënda narkotike ishte e futur në dy çanta udhëtimi dhe ishte fshehur në një zonë pyjore pranë Filatit, 20 km nga Qafë Botë.

Policia helene po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve që e kanë sjelle drogen nga Shqipëria dhe e kane fshur atë në pyell siç duket për tu kthyer e për ta marrë në një kohë të dytë. /syri.net/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =