Mandati i katërt zhvesh Angela Merkel - Arbëria News

Mandati i katërt zhvesh Angela Merkel

Angela Merkel njihet si një ndër politikanët më serioze në botë, ku gjithmonë ka spikatur për veshjen e saj tepër korrekte dhe burrërorë.

Gruaja e hekurt me fitorën e mandatit të katërt në Gjermani ndryshon stilin e të veshurit.

Mesa duket fitorja e rradhës ka ndikuar tek Angela, duke nxjerr në pah sensualitetin dhe tiparet e saj femerore.

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 20 =