Mbathjet e reja për meshkuj, me një funksion të paparë (FOTO+VIDEO) - Arbëria News

Mbathjet e reja për meshkuj, me një funksion të paparë (FOTO+VIDEO)

Quhen HeWee Go Active dhe janë një lloj i veçantë mbathjesh për meshkuj, të cilat po bëjnë bujë.

Ato lejojnë që të grumbullohet urina, nëpërmjet një tubi dhe të ruhet në një qese që vijon poshtë këmbës.

Këto mbathje janë krijuar për ata që punojnë gjatë dhe që nuk mund të shkojnë vazhdimisht në tualet.

Po ashtu dhe për ata që kanë vështirësi në lëvizje, të cilat janë konsideruar si zgjidhje e vërtetë.

Këto mbathje janë me versione dhe përmasa të ndryshme, në varësi të përmasave të organit gjenital. /noa.al/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + eight =