Më në fund Tuna zbulon gjininë e fëmijës - Arbëria News

Më në fund Tuna zbulon gjininë e fëmijës

Në një postim të saj në Instagram ku ajo kërkon përkrahje para finales së “Kënga Magjike”, click këngëtarja Altuna Sejdiu ngre dyshimet fëmija i saj që ajo pret të sjellë në jetë së shpejti është djalë.

“Më i shtrenjti im, shihemi sonte në finale. Gjithçka që deri sot kam bërë, çdo këngë që kam lansuar ka qenë për ty dhe vetëm ty. Edhe sonte këndoj vetëm për ty. Sepse ti je çmimi im, publiku im”, u shpreh Tuna në postimin e saj.

Tuna gjithashtu ka nënvizuar në të mëdha disa herë fjalën DUAM, që është titulli i këngës së saj të re, por që këngëtarja ngre dyshimet  se ky mund të jetë edhe emir i fëmijës së saj të parë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =