Mercedes-AMG GLC 63 me motor të ri - Arbëria News

Mercedes-AMG GLC 63 me motor të ri

Mercedes-AMG GLC63 pritet që të jetë një ndër modelet më të fuqishëm në treg. Sipas kreut të Mercedes-AMG Tobias Moers, this ky model do të ketë motorin e modelit të ardhshëm E63, erectile i cili ende nuk është prezantuar. GLC 63 do të ketë kapacitet më shumë se 476 kuaj fuqi aq sa ka C63, ndërsa GLC 63 S do të jetë më i fuqishëm se C63, i cili ka kapacitet prej 510 kuaj fuqi. Sipas disa vlerësimeve jozyrtare thuhet se E63 do të ketë motorinme kapacitet prej 550 kuaj fuqi, ndërsa versioni S rreth 580 kuaj fuqi. Gjithashtu, Moers ka shtuar se GLC 63 do të jetë në dispozicion me sistemin e tërheqjes në të gjitha rrotat, si dhe do të ketë marshin automatik me nëntë shpejtësi. Ndërkohë akoma nuk ka informacion në lidhje me çmimin që ky modeldo të ketë në treg.236629

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =