Mercedes C Class me pamje të re - Arbëria News

Mercedes C Class me pamje të re

237717

Kompania gjermane e mercedesnuk ndalet këtë herë duket se ka sjellë risinë më të fundit në modelin C Class. Fotografitë më të fundit të këtij modeli janë realizuar gjatë testimit të tij ku shikohet se ka pak dallime nga paraardhësit.

Mercedes C Class mësohet se do të vijë me motorin 2.0-litërsh me 241 kuajfuqi, salve motorin 3.0-litërsh me 362 kuaj fuqi dhemotorin 4.0-litërsh me 469 dhe 503 kuaj fuqi.

Modeli i ri Mercedes C Classpritet të lançohet në fund të vitit të ardhshëm, ndërkohë nuk dihet asgjë në lidhje me çmimin që mund të ketë në treg.237720

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − three =