“Mësuesve që pranojnë dhurata, hidhjuani në kokë" - Arbëria News

“Mësuesve që pranojnë dhurata, hidhjuani në kokë”

Profesori Artan Fuga ka reaguar mjaft ashpër për mësuesit të cilët pranojnë dhurata nga nxënësit në festën e 7 marsit.

Në një postim në ‘Facebook’, click akademiku i njohur thotë se mësuesit që pranojnë dhurata janë të korruptuar dhe hajdutë.

Po ashtu, store Fuga thotë se nxënësit duhet të kenë respekt për të gjithë mësuesit që janë të ndershëm.

Postimi i plotë i Fugës:

Gezuar 7 marsin! Ai mësues ose ajo mësuese që sot pranon më shumë se një lule ose disa lule të mbledhura në fusha nga nxënësit e vet ose edhe të blera te cepi i rrugës te gruaja që i shet me dhimbjen e varfërisë, click është: i korruptuar hajdut kleptomane hakamarrëse

Provokojini të dashur nxënës këta dhe njihini se çfarë janë! Pastaj hidhjuani brekët, sutjenat, buzëkuqet, furçat e rrojes te këmbët!

Ata e meritojnë po të jenë të tillë!

Sikurse përuluni me nderim dhe respekt për mësuesit dhe mësueset tuaja të vërteta, ata dhe ato, patriotet, ushqyeset e kombit me dije, udhërrëfyesit tuaj, ata që e kanë për detyrë t’u japin dritë!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − twelve =